Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
K.22. Stalljen Kveik
A K.22 Stalljen Kveik a norvégiai Hornindalban található Stig Seljesetből származik. Történelmileg Hornindal fő iparága a gazdálkodás és a kasza kovácsolása volt. A Seljeset farm egy hagyományos, önfenntartó haszontartó állat volt. A Stalljen név istállót jelent, és a régi lóistállójukból származik , amely ma egy privát kocsmát és sörfőzdét tartalmaz.
Íz és aroma
K.22 . Stalljen almát és érett gyümölcsöket tartalmaz, egy csipetnyi szegfűszeggel és ánizssal. Magas fermentációs hőmérsékleten az íz és az aromák intenzitása közepes vagy magas, alacsonyabb hőmérsékleten pedig kevésbé intenzív, és kap egy szép és ropogós sör, mint egy lager.
Erjedés
K.22 A Stalljen 8 °C-ról (46 °F) és 38 ° C-ig (100 °F) erjed. Minél magasabb a fermentációs hőmérséklet, annál gyorsabb az erjedés. A legmagasabb hőmérsékleten számíthat arra, hogy a sör 48 órán belül erjed. Ha az erjesztés alacsony hőmérsékleten történik , akkor számíthat a fermentációs idő növekedésére. Az egészséges erjedés biztosítása érdekében ajánlott élesztő táplálékot adni.
Bólintás
Közvetlenül a sörlébe dobja az élesztőt a felületen átszórva. Győződjön meg arról, hogy a sörlé hőmérséklete 20 ° C (68 ° F) felett van. Dobási sebesség 5 g/20-30 L. 20 °C (68 °F) alatti erjedés vagy nagy gravitáció esetén növelje a dőlésszöget 10 g / 20L-re.
illat: Az alma és az érett gyümölcsök jegyzetei, szegfűszeggel és ánizssal.
Százalékos szilárd anyagok: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5 x 10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Diastaticus: Kimutathatatlan
Baktériumok: 10 élesztősejtből < 1
Tejsavbaktériumok: < 1 / 10 6 élesztősejt
Flokkuláció: Közepes
Csillapítás: Magas
Fermantációs tartomány: 18 - 41 ° C (64 - 106 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
Dobási sebesség: 5 g/20-30 L
Az erjesztés 48 órán belül befejezhető.
A K.22 Stalljen Kveik a norvégiai Hornindalban található Stig Seljesetből származik. Történelmileg Hornindal fő iparága a gazdálkodás és a kasza kovácsolása volt. A Seljeset farm egy hagyományos, önfenntartó haszontartó állat volt. A Stalljen név istállót jelent, és a régi lóistállójukból származik , amely ma egy privát kocsmát és sörfőzdét tartalmaz.
Íz és aroma
K.22 . Stalljen almát és érett gyümölcsöket tartalmaz, egy csipetnyi szegfűszeggel és ánizssal. Magas fermentációs hőmérsékleten az íz és az aromák intenzitása közepes vagy magas, alacsonyabb hőmérsékleten pedig kevésbé intenzív, és kap egy szép és ropogós sör, mint egy lager.
Erjedés
K.22 A Stalljen 8 °C-ról (46 °F) és 38 ° C-ig (100 °F) erjed. Minél magasabb a fermentációs hőmérséklet, annál gyorsabb az erjedés. A legmagasabb hőmérsékleten számíthat arra, hogy a sör 48 órán belül erjed. Ha az erjesztés alacsony hőmérsékleten történik , akkor számíthat a fermentációs idő növekedésére. Az egészséges erjedés biztosítása érdekében ajánlott élesztő táplálékot adni.
Bólintás
Közvetlenül a sörlébe dobja az élesztőt a felületen átszórva. Győződjön meg arról, hogy a sörlé hőmérséklete 20 ° C (68 ° F) felett van. Dobási sebesség 5 g/20-30 L. 20 °C (68 °F) alatti erjedés vagy nagy gravitáció esetén növelje a dőlésszöget 10 g / 20L-re.
illat: Az alma és az érett gyümölcsök jegyzetei, szegfűszeggel és ánizssal.
Százalékos szilárd anyagok: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5 x 10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Diastaticus: Kimutathatatlan
Baktériumok: 10 élesztősejtből < 1
Tejsavbaktériumok: < 1 / 10 6 élesztősejt
Flokkuláció: Közepes
Csillapítás: Magas
Fermantációs tartomány: 18 - 41 ° C (64 - 106 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
Dobási sebesség: 5 g/20-30 L
Az erjesztés 48 órán belül befejezhető.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Kveik Yeastery
Ajánlott
Férfiak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271204
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
49 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!