Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew Wit ™ élesztővel leerjed:
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be
Közepes vagy magas hatékonyság és alacsony flokkuláció
Az aroma kissé észteres, banános jegyekkel
A LalBrew Wit ™ élesztő optimális hőmérsékleti tartománya a hagyományos stílusok előállításakor 17 ° C (63 ° F) és
22 ° C (72 ° F)
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől függ.
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be
Közepes vagy magas hatékonyság és alacsony flokkuláció
Az aroma kissé észteres, banános jegyekkel
A LalBrew Wit ™ élesztő optimális hőmérsékleti tartománya a hagyományos stílusok előállításakor 17 ° C (63 ° F) és
22 ° C (72 ° F)
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől függ.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Lallemand
EAN
805526500016
Ajánlott
Férfiak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0506030
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
18 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!