Mikrobiológiai tulajdonságok
Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® BRY-97 élesztő tipikus elemzése:
A szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint
Sörfőzés tulajdonságai
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® BRY-97 élesztővel erjesztve:
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be
Közepes és magas hatékonyság és nagy flokkuláció
Aroma és íze semleges, enyhe észterjegyekkel.
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® BRY-97 élesztő számára a hagyományos stílusok előállításakor 15 ° C (59 ° F) - 22 ° C (72 ° F)
A fermentációs sebesség, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke függ az oltási mennyiségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől.
Receptek:
Termék gyártó