Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Saccharomyces pastorianus, egy alsó erjedésű élesztő. A LalBrew NovaLager™ élesztő tipikus elemzése:
Százalékos szilárd anyag 93% – 97%
Életképesség ≥ 5 x 109 CFU / gramm száraz élesztő
Vadélesztő < 106 élesztősejtenként 1
Diastaticus negatív
Baktériumok < 106 élesztősejtenként 1
A késztermék csak a szigorú tesztsorozat elvégzése után kerül forgalomba
*A részletekért lásd a műszaki adatlapot
A Lallemand standard körülmények között 12 ° C-on (53,6 ° F) a LalBrew NovaLager™ élesztő a következőket mutatja: Erőteljes erjedés, amely 6 nap alatt befejezhető.
Magas csillapítás és közepes flokkuláció.
Az aroma és az íz tiszta, alacsony és közepes észterrel, kén nélkül. Ez a törzs POF negatív.
A LalBrew NovaLager™ élesztő optimális hőmérséklet-tartománya hagyományos stílusok előállításakor 10 - 20 ° C (50 - 68 ° F).
A késleltetési fázis, a teljes fermentációs idő, a csillapítás és az íz függ a szurok sebességétől, az élesztőkezeléstől, az erjedési hőmérséklettől és a sörlé táplálkozási minőségétől.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Lallemand
Ajánlott
Férfiak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
271315
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
28 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!