A München Classic búza sörélesztő törzset számos kereskedelmi sörfőzde használja. Ez az élesztő ízes, testes és aromás bajor stílusú Hefeweizen sört állít elő. Alacsony flokkulációs tulajdonságai természetesen zavaros söröket eredményeznek.
Pelyhesítés: alacsony
Végső gravitáció: közepes
Fermentációs hőmérséklet: 17-22 ° C
Adagolás: 50-100 g / hl
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew Munich Classic ™ élesztővel rendelkezik:
Erőteljes fermentáció, amely 4 nap alatt fejeződik be
Közepes vagy magas hatékonyság és alacsony flokkuláció
Az illat és az íz egyensúlyban vannak a kiemelkedő gyümölcsészterekkel, valamint a banán és a szegfűszeg fűszeres fenolos jegyeivel.
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew Munich Classic ™ élesztő számára a hagyományos stílusok gyártása során
17 ° C (63 ° F) - 22 ° C (72 ° F)
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a hatékonyság mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálékminőségétől függ.
Receptek:
Termék gyártó