Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Mikrobiológiai tulajdonságok
Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® Windsor élesztő tipikus elemzése:
A szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint
Sörfőzés tulajdonságai
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® Windsor élesztővel erjesztve:
Erőteljes fermentáció, amely 3 nap alatt fejeződik be
Közepes hatásfok és alacsony flokkuláció
A hagyományos angol stílusú sörökre jellemző gyümölcsös és észteres aroma és aroma
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® Windsor élesztő számára a hagyományos stílusok előállításakor 15 ° C (59 ° F) és
22 ° C (72 ° F)
A Windsor nem használja a cukor maltotriózt (3 glükózegységből álló molekula).
A maltotrióz a sörlében az összes malátatest átlagosan 10-15% -ában van jelen. Az eredmény teljesebb test és maradék édesség lesz a sörben. Javasoljuk, hogy állítsa be a cefre hőmérsékletét a kívánt eredménynek megfelelően.
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a csillapítás mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálkozási minőségétől függ.
Saccharomyces cerevisiae besorolású, felső erjesztő élesztő.
A LalBrew® Windsor élesztő tipikus elemzése:
A szilárd anyagok százaléka 93% - 97%
Élő élesztősejtek ≥ 5 x 109 / g száraz élesztő
Vadélesztő <1/106 élesztősejt
Baktériumok <1 élesztősejtenként 1-nél
A készterméket csak szigorú tesztsorozat átadása után engedik piacra
* Az ASBC és az EBC elemzési módszerek szerint
Sörfőzés tulajdonságai
Lallemand szokásos körülmények között a sörlé 20 ° C-on (68 ° F) a LalBrew® Windsor élesztővel erjesztve:
Erőteljes fermentáció, amely 3 nap alatt fejeződik be
Közepes hatásfok és alacsony flokkuláció
A hagyományos angol stílusú sörökre jellemző gyümölcsös és észteres aroma és aroma
Az optimális hőmérsékleti tartomány a LalBrew® Windsor élesztő számára a hagyományos stílusok előállításakor 15 ° C (59 ° F) és
22 ° C (72 ° F)
A Windsor nem használja a cukor maltotriózt (3 glükózegységből álló molekula).
A maltotrióz a sörlében az összes malátatest átlagosan 10-15% -ában van jelen. Az eredmény teljesebb test és maradék édesség lesz a sörben. Javasoljuk, hogy állítsa be a cefre hőmérsékletét a kívánt eredménynek megfelelően.
A fermentáció sebessége, az erjedési idő és a csillapítás mértéke az oltási sűrűségtől, az élesztő kezelésétől, az erjedés hőmérsékletétől és a sör táplálkozási minőségétől függ.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Lallemand
EAN
7333061424069
Ajánlott
Férfiak
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
YEAST448
Tömeg
11,5 g/db
A vásárlás után járó pontok
18 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!