Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Fehér szőlő bőrrel érintkező lebontó enzim.
LALLZYME® Cuvée Blanc ™ által kifejlesztett Lallemand enzim fehér szőlő héj lebontásra, annak érdekében, hogy a jó minőségű fehérboroknak, gazdag, intenzív ízű és kiegyensúlyozttabb szerkezetet és aromás összetettséget biztosítson.
A Cuvée Blanc ™ a pektinázok nagyon specifikus keveréke a komplementer glikozidáz aktivitásban. Alacsonyabb a lebontó tevékenységekben (cellulázok, hemicellulázok), ezért gyengéd gyümölcslé kitermelést és gyors tisztaságot biztosít a préselés után. A Cuevée Blanc ™ sikeresen használták a különböző borvidékeken a világ minden táján, különösen Sauvignon Blanc, Chardonnay és Sémillon számára. Vízben oldódó kristályos formában kapható, fehér szőlőhöz adagolva 20 g / tonna szőlő mennyiséghez.
Adagolás: 2 g / hl.
LALLZYME® Cuvée Blanc ™ által kifejlesztett Lallemand enzim fehér szőlő héj lebontásra, annak érdekében, hogy a jó minőségű fehérboroknak, gazdag, intenzív ízű és kiegyensúlyozttabb szerkezetet és aromás összetettséget biztosítson.
A Cuvée Blanc ™ a pektinázok nagyon specifikus keveréke a komplementer glikozidáz aktivitásban. Alacsonyabb a lebontó tevékenységekben (cellulázok, hemicellulázok), ezért gyengéd gyümölcslé kitermelést és gyors tisztaságot biztosít a préselés után. A Cuevée Blanc ™ sikeresen használták a különböző borvidékeken a világ minden táján, különösen Sauvignon Blanc, Chardonnay és Sémillon számára. Vízben oldódó kristályos formában kapható, fehér szőlőhöz adagolva 20 g / tonna szőlő mennyiséghez.
Adagolás: 2 g / hl.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Lalvin
EAN
5708046600271
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0032235
Tömeg
135 g/db
A vásárlás után járó pontok
177 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!