Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Lalvin S6U-t® az olaszországi Velletri borintézete választotta ki. Ezt az élesztőt alacsony hőmérsékleten történő erjesztésre ajánljuk teljes és aromás fehér- és rozé borok esetében. Az intenzív aromák mellett ez az élesztő nagy mennyiségű glicerint és poliszacharidot termel, amelyek javítják a szájérzetet. Hajlamos enyhén savanyítani a bort.
• alkalmas fehér- és rozé borokhoz (beleértve a halvány rozét is)
• fermentációk 10°C-tól
• MLF (malo) kompatibilis
• fokozott szájérzet glicerintől és poliszacharidoktól
• Saccharomyces cerevisiae var. Uvarum
• 500 g-os kiszerelés
• Adagolás 20-25 g/hl
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Az élesztő formája
száraz
Csomagolási méret
500 gr
• alkalmas fehér- és rozé borokhoz (beleértve a halvány rozét is)
• fermentációk 10°C-tól
• MLF (malo) kompatibilis
• fokozott szájérzet glicerintől és poliszacharidoktól
• Saccharomyces cerevisiae var. Uvarum
• 500 g-os kiszerelés
• Adagolás 20-25 g/hl
Előírások
Adatlap
Vákuumcsomagolás
Igen
Élesztő csomagolása
tégla
Az élesztő formája
száraz
Csomagolási méret
500 gr
Adatok
Márka
Termék gyártó
Lallemand
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
0015024
Tömeg
500 g/db
A vásárlás után járó pontok
184 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!