Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szárított bor élesztő bioferm doux
Élesztő a magasabb maradék cukortartalmú borok előállítására. A természetes fruktóz sértetlen fenntartásával 5-15 g / liter maradék cukorszint lehetséges. Gyümölcsös fehér borokat és puha vörösborokat termel. Alkalmas gyümölcsborokhoz is. Korlátozott acetaldehid formáció. Ideális fermentációs hőmérséklet: 15-20 ° C. Mérsékelt alkohol-tolerancia: 12-14% Vol. Adagolás: 2-3 g / 10 liter.
Élesztő a magasabb maradék cukortartalmú borok előállítására. A természetes fruktóz sértetlen fenntartásával 5-15 g / liter maradék cukorszint lehetséges. Gyümölcsös fehér borokat és puha vörösborokat termel. Alkalmas gyümölcsborokhoz is. Korlátozott acetaldehid formáció. Ideális fermentációs hőmérséklet: 15-20 ° C. Mérsékelt alkohol-tolerancia: 12-14% Vol. Adagolás: 2-3 g / 10 liter.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Vinoferm
EAN
5425000393566
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
_0012153
Tömeg
7 g/db
A vásárlás után járó pontok
15 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!