Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Szárított borélesztő bioferm malis
Ez az új élesztő csökkenti az almasavat 50% -ra! Túl sok almasav gyakori probléma a gyümölcsborokban. Ez egy akerbic, savanyú ízt generál. Ezzel az élesztővel az almasav nagymértékben "elhasználódik" a fermentáció során (1 g almasav az alkohol 0,03% -a). A Bioferm Malic 18 g cukrot fogyaszt az alkohol 1% -ára, és alkalmas alacsony tartalmű borok előállítására. Az élesztő növeli a színes extrakciót (alkalmas a vörösborokra), és semleges aromás profilja van. Hőmérsékleti tartomány: 20-30 ° C. Alkohol-tolerancia: 14-15% Vol. Adagolás: 2-3 g / 10 l.
Ez az új élesztő csökkenti az almasavat 50% -ra! Túl sok almasav gyakori probléma a gyümölcsborokban. Ez egy akerbic, savanyú ízt generál. Ezzel az élesztővel az almasav nagymértékben "elhasználódik" a fermentáció során (1 g almasav az alkohol 0,03% -a). A Bioferm Malic 18 g cukrot fogyaszt az alkohol 1% -ára, és alkalmas alacsony tartalmű borok előállítására. Az élesztő növeli a színes extrakciót (alkalmas a vörösborokra), és semleges aromás profilja van. Hőmérsékleti tartomány: 20-30 ° C. Alkohol-tolerancia: 14-15% Vol. Adagolás: 2-3 g / 10 l.
Adatok
Márka
Termék gyártó
Vinoferm
EAN
5425000393627
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
0012179
Tömeg
7 g/db
A vásárlás után járó pontok
15 Ft
Vélemények
Nincsenek témák!