Details
Info
Opinions
Details
A Kveik egy élesztőt jelentő norvég szó. A norvég parasztház hagyománya szerint a kveik szárítással megőrződött, és nemzedékről nemzedékre továbbterjedt. A Kveik az eredeti és hagyományos szárított élesztő! A LalBrew® Voss törzset Sigmund Gjernestől (Voss, Norvégia) szerezték be, aki az 1980-as évek óta hagyományos módszerekkel tartja fenn ezt a kultúrát, és nagylelkűen megosztotta a sörfőzdékkel.
A LalBrew® Voss a fermentációs hőmérsékletek széles skáláját támogatja 25-40 ° C (77-104 ° F) között, kiemelkedően magas optimális 35-40 ° C (95-104 ° F) tartományban. Elképesztően gyors fermentáció érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban, teljes ülepedéssel, általában 2-3 napon belül. Az ízprofil a teljes hőmérsékleti tartományban állandó: semleges, finom narancsos és citrusos gyümölcsös jegyekkel. A flokkuláció nagy, aminek köszönhetően tiszta söröket készíthet szűrés, vagy technológiai segédanyagok nélkül.
Az erjesztés a következő időn belül zajlik:
2 nap 40 ° C-on (104 ° F)
3-4 nap 30 ° C-on (86 ° F)
5-7 nap 25 ° C-on (77 ° F)
Aroma: Semleges ízprofil a hőmérséklet-tartományban, narancs és citrus jegyekkel.
Élesztő típusa: Felső erjesztésű élesztő
Szilárdanyag százalék: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5x10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Vadélesztő: <1/106 élesztősejt
Diastaticus: Nem észlelhető
Baktériumok: <1/106 élesztősejt
Pelyhesedés: Nagyon magas
Végerjedésfok: közepesen magas
Fermentációs tartomány: 25 - 40 ° C (77 - 104 ° F) Optimális: 35 - 40 ° C (95 - 104 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
A LalBrew® Voss a fermentációs hőmérsékletek széles skáláját támogatja 25-40 ° C (77-104 ° F) között, kiemelkedően magas optimális 35-40 ° C (95-104 ° F) tartományban. Elképesztően gyors fermentáció érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban, teljes ülepedéssel, általában 2-3 napon belül. Az ízprofil a teljes hőmérsékleti tartományban állandó: semleges, finom narancsos és citrusos gyümölcsös jegyekkel. A flokkuláció nagy, aminek köszönhetően tiszta söröket készíthet szűrés, vagy technológiai segédanyagok nélkül.
Az erjesztés a következő időn belül zajlik:
2 nap 40 ° C-on (104 ° F)
3-4 nap 30 ° C-on (86 ° F)
5-7 nap 25 ° C-on (77 ° F)
Aroma: Semleges ízprofil a hőmérséklet-tartományban, narancs és citrus jegyekkel.
Élesztő típusa: Felső erjesztésű élesztő
Szilárdanyag százalék: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 5x10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Vadélesztő: <1/106 élesztősejt
Diastaticus: Nem észlelhető
Baktériumok: <1/106 élesztősejt
Pelyhesedés: Nagyon magas
Végerjedésfok: közepesen magas
Fermentációs tartomány: 25 - 40 ° C (77 - 104 ° F) Optimális: 35 - 40 ° C (95 - 104 ° F)
Alkohol tolerancia: 12% ABV
Info
Márka
Termék gyártó
Lallemand
EAN
610696088291
Ajánlott
Férfiak
Stock
In stock
Article No.
271312
Weight
10 g/db
Bonus point
0.04 €
Opinions
No Topic!