Details
Info
Opinions
Details
A WildBrew Sour Pitch használatra kész, nagy teljesítményű és nagy tisztaságú tejsavbaktérium, amely kifejezetten a savanykás sörstílusok széles skálájának előállítására képes.
A WildBrew Sour Pitch tiszta és kiegyensúlyozott citrus ízprofilt biztosít, amely jellemző a hagyományos és a modern savanykás sörstílusokra egyaránt. Optimális hőmérsékleten és megfelelő körülmények között oltva hatékony, biztonságos és egyszerű módszer a baktériumok kezelésére a különféle sör savanyítási technikák, például a tipikus edény savanyítási eljárás során.
A WildBrew Sour Pitch segítségével elkészíthető stílusok többek között a következőket foglalják magukban: Berliner Weisse, Gose, Lambic stílusú, American Wild és Sour IPA.
A WildBrew Sour Pitch eltarthatósága:
36 hónap -18 ° C-on (-0 ° F)
18 hónap 4 ° C-on (39 ° F)
3 hét 25 ° C-on (64 ° F)
Nálunk a WildBrew Sour Pitch -18 ° C-on (-0 ° F) van tárolva.
Aroma: Citrusfélék, savanyú / savanykás, gyümölcsös illattal.
Gyors pH-csökkenés, amely 2 napon belül (általában 24-36 órán belül) teljesíthető.
Magas tejsav és alacsonyabb ecetsav termelés.
Szárazanyag:> 92%
Életképesség: <10⁴ CFU / g
Oldódás: <10³CFU / g
Élesztő: <103 CFU / g
Coliform: <10² CFU / g
Ecetes baktériumok: <10 CFU / g
Fermentációs tartomány: 30 ° C - 40 ° C (86 ° F - 104 ° F)
A WildBrew Sour Pitch tiszta és kiegyensúlyozott citrus ízprofilt biztosít, amely jellemző a hagyományos és a modern savanykás sörstílusokra egyaránt. Optimális hőmérsékleten és megfelelő körülmények között oltva hatékony, biztonságos és egyszerű módszer a baktériumok kezelésére a különféle sör savanyítási technikák, például a tipikus edény savanyítási eljárás során.
A WildBrew Sour Pitch segítségével elkészíthető stílusok többek között a következőket foglalják magukban: Berliner Weisse, Gose, Lambic stílusú, American Wild és Sour IPA.
A WildBrew Sour Pitch eltarthatósága:
36 hónap -18 ° C-on (-0 ° F)
18 hónap 4 ° C-on (39 ° F)
3 hét 25 ° C-on (64 ° F)
Nálunk a WildBrew Sour Pitch -18 ° C-on (-0 ° F) van tárolva.
Aroma: Citrusfélék, savanyú / savanykás, gyümölcsös illattal.
Gyors pH-csökkenés, amely 2 napon belül (általában 24-36 órán belül) teljesíthető.
Magas tejsav és alacsonyabb ecetsav termelés.
Szárazanyag:> 92%
Életképesség: <10⁴ CFU / g
Oldódás: <10³CFU / g
Élesztő: <103 CFU / g
Coliform: <10² CFU / g
Ecetes baktériumok: <10 CFU / g
Fermentációs tartomány: 30 ° C - 40 ° C (86 ° F - 104 ° F)
Info
Márka
Termék gyártó
Lallemand
Ajánlott
Férfiak
Stock
In stock
Article No.
271340
Weight
10 g/db
Bonus point
0.24 €
Opinions
No Topic!