A LalBrew New England egy olyan ale törzs, amelyet kifejezetten azért választanak ki, hogy képes legyen egyedi, a keleti parti sörökben kívánt gyümölcs elő-észter profil előállítására. A LalBrew New England tipikus fermentációja trópusi és gyümölcsös észtereket, nevezetesen csonthéjas gyümölcsöket, például őszibarackot eredményez. Egy β-glükozidáz enzim expresszálásával a LalBrew New England elősegítheti a komló biotranszformációját, és hangsúlyozhatja a komló ízét és aromáját. A LalBrew New England közepes vagy magas oldódást mutat közepes pelyhesítéssel, így tökéletes választás a keleti parti sörök számára. Ideális a keleti parti sörök készítéséhez, és trópusi és gyümölcsös észtereket állít elő, nevezetesen csonthéjas gyümölcsöket, mint például az őszibarack.
Aroma: Gyümölcsös, különösen trópusi és csonthéjasok
Szilárdanyag százalék: 93% - 97%
Életképesség: ≥ 5 x 109 CFU / gramm száraz élesztő
Baktériumok: <1/106 élesztősejt
Pelyhesítés: Közepes
Végerjedésfok: közepesen magas
Fermentációs tartomány: 15 - 22 ° C (59 - 72 ° F)
Alkohol tolerancia: 9% ABV
7 nap alatt elvégezhető erjesztés, kissé lassabban, mint a legtöbb ale törzs. Ez tökéletesen jellemző erre a törzsre.
Receptek:
Termék gyártó