Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Verdant IPA-t a Lallemand gyártja, amivel kivál minőségű tökéletesen leerjedt söröket készíthet. Sárgabarack jegyekkel, trópusi gyümölcsöket és citrusokat idéz. Puha és kiegyensúlyozott malátaprofilt hagy maga után, valamivel több testtel, mint egy tipikus amerikai IPA élesztő törzs. Ez a fajta élesztő nagyon jól passzol olyan sörstílusokhoz, mint a NEIPA, az angol IPA, az American Pale, az English Bitter, az Sweet Stout és a Sours.
Aroma: Sárgabarack trópusi gyümölcs és citrus jegyekkel
Szilárdanyag százalék: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 1x10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Baktériumok: <1/106
Pelyhesítés: Mérsékelt
Végerjedésfok: közepesen magas
Fermentációs tartomány: 18 - 23 ° C (64 - 73 ° F)
Alkohol tolerancia: 10% ABV
Az erjesztés 5 nap alatt elvégezhető.
Aroma: Sárgabarack trópusi gyümölcs és citrus jegyekkel
Szilárdanyag százalék: 93% - 96%
Életképesség: ≥ 1x10⁹ CFU / gramm száraz élesztő
Baktériumok: <1/106
Pelyhesítés: Mérsékelt
Végerjedésfok: közepesen magas
Fermentációs tartomány: 18 - 23 ° C (64 - 73 ° F)
Alkohol tolerancia: 10% ABV
Az erjesztés 5 nap alatt elvégezhető.
Adatok
Vélemények